الیکا الکتریک
سبد خرید
سافت استارتر 18.5 کيلو وات ATS48 سافت استارتر آلتی استارت 48 اشنایدر الکتریک

سافت استارتر 18.5 کيلو وات ATS48 سه فاز 38 آمپر اشنایدر

  • کاربرد محصول: پمپ و کاربرد سنگین
  • توان راه اندازی موتور: 
  1. سه فاز - 9kW در 230 ولت 
  2. سه فاز - 18.5kW در 400 ولت 
  • جریان راه اندازی: 38 آمپر 
  • تجهیزات مورد نیاز: کنتاکتور LC1D40
  • نوع راه اندازی: راه اندازی با کنترل گشتاور
  • ولتاژ تغذیه: 415-230 ولت
  • بایپس داخلی: ندارد
  • تعداد ورودی: 5
  • تعداد خروجی: 2
  • پروتکل ارتباطی: Modbus - پورت RJ45
  • نرم افزار سازگار: SoMove
  • مدل ساخت: همراه با هیت سینک
  • سری ساخت: ATS48
  • انواع حفاظت:
  1. قطع فاز
  2. حفاظت حرارتی موتور و راه انداز
55,500,000 تومان
ضمانت اصالت کالا
تحویل سریع
پشتیبانی فنی
گارانتی 12 ماهه
سوال های پرتکرار

این خطا مربوط به مدار فرمان است. سافت استارتر ATS48 ولتاژ مدار فرمان را با ترمینال‌های CL1-CL2 بررسی می‌کند و این خطا زمانی رخ می‌دهد که ولتاژ کمتر از آستانه تعریف شده برای سافت استارتر باشد.

  • افت ولتاژ کمتر از 40% از 220 ولت در ATS48…Q
  • افت ولتاژ کمتر از 40% از 110 ولت در ATS48…Y

علت‌ احتمالی:

  • ولتاژ روی ترمینال‌های CL1 و CL2 برای بیش از 200 میلی‌ثانیه قطع شود

رفع خطا

  1. مقدار ولتاژ را روی ترمینال‌های CL1-CL2 بررسی کنید.
  2. کیفیت برق را بررسی کنید.

به منوی SUP بروید، پارامتر RNT مدت زمان کارکرد سافت استارتر را از زمان آخرین ریست دستگاه، از 0 تا 999  به ساعت و از 1000 تا 65536 به کیلوساعت نشان داده می‌دهد. مثلاً برای 001، زمان کارکرد دستگاه 1 ساعت و برای 111 زمان کارکرد برابر با 111 ساعت، اما برای 1.11 برابر با 1110 ساعت و برای 11.1 برابر 11100 است. در صورتی که دستگاه بیشتر از 65536 ساعت کار کرده باشد، دوباره ساعت از صفر محاسبه می‌شود. وقتی موتور خاموش نباشد، زمان کارکرد محاسبه می‌شود.

خیر، این سافت استارتر چنین قابلیتی ندارد چون چرخش فاز در ورودی و خروجی یکسان است. برای این کار باید چرخش فاز در ورودی یا خروجی تغییر کند که با کمک کنتاکتور معکوس انجام می‌شود.

سافت استارترهای ATS48 مناسب برای ولتاژ تغذیه سه فاز در رنج بین 208 تا 690 ولت AC و فرکانس 50/60Hz با اختلاف -15% تا +10% می‌باشد.

این خطا مربوط به زمان راه‌اندازی طولانی است. اگر زمان راه‌اندازی از مقدار تنظیم شده tLS بیشتر شود، سافت استارتر متوقف و این خطا نمایش داده می‌شود.

رفع خطا:

  1. در منوی Pro، مقدار پارامتر tLS باید از پارامتر ACC بیشتر باشد.
  2. سافت استارتر و موتور را بررسی کنید که نیاز به سرویس نداشته باشند.
  3. مطمئن شوید که از سافت استارتر مناسبی برای موتور خود استفاده کرده‌اید.
  4. ولتاژ ترمینال های قدرت L1، L2 و L3 را بررسی کنید.
  5. در منوی Set، مقدار ILt را بررسی کنید. اگر مقدار تعریف شده خیلی کم باشد، احتمالاً موتور به شتاب و سرعت کامل نرسد.

انواع سافت استارتر

دسته دیگر از سافت استارترهایی که اشنایدر الکتریک در رده ATS48 معرفی و به بازار عرضه کرده، سافت استارتر 18.5 کیلو وات با کد فنی ATS48D38Q است، که مثل نمونه های قبلی سافت استارتر ها برای راه اندازی نرم موتورهای آسنکرون به کار می رود. جریان تنظیم شده کارخانه ای آن 35 آمپر است که با ولتاژ سه فاز 230 ولت تا 415 ولت تغذیه می شود، و توانایی راه اندازی موتورهای 7.5 کیلووات تا 30 کیلووات را دارد. درجه حفاظت سافت استارترهای سری ATS48، IP 20 است. بنابراین نیاز است تا در هنگام نصب تجهیز درون تابلو برق، تابلو از لحاظ عایق گرد و غبار و رطوبت آی پی بالایی داشته باشد. مخصوصاً اینکه در مناطق گرمسیری جنوب ایران که رطوبت و دما بسیار بالاست، به شدت نیاز است که تابلوی برق سافت استارتر در درون اتاق کنترل باشد و اتاق کنترل در شرایط مناسب دمایی و خنک باشد. و اگر تابلو درون اتاق کنترل قرار نگیرد، سیستم سرمایشی و خنک کننده مناسبی برای تابلو سافت استارتر باید در نظر گرفته شود، تا سافت استارتر بتواند کارایی کامل خود را داشته باشد.

هیت سینک چیست؟

این وسیله نوعی مبدل حرارتی است که حرارت تولیدی در المان‌های الکترونیکی یا مکانیکی را کنترل می­‌کند. هیت سینک، با جذب حرارت و پراکنده کردن آن در سیال اطراف خود (معمولا هوا) از بالا رفتن دمای قطعه مورد نظر و آسیب رسیدن به آن جلوگیری  می‌کند. استفاده از هیت سینک به خصوص زمانی اهمیت پیدا می‌کند،  که قطعات حساس به افزایش دما، در مدار یا دستگاه به کار برده شده‌اند. استفاده از هست سینک در قطعاتی مانند انواع IC ها، ترانزیستور، LED، لیزرهای توان بالا و همچنین سافت استارتر ها و.... که در اثر عبور جریان الکتریکی از خود حرارت تولید می‌کنند، بسیار متداول است. به کار بردن هیت سینک، مانع افزایش دمای غیرمجاز این قطعات می شود. به این ترتیب طول عمر قطعات، به دلیل کارکرد در بازه دمای مجاز دیتا شیت، افزایش می‌یابد. همچنین عملکرد قطعات و به طور کلی مدارها بهبود پیدا می‌کندهیت سینگ یا خنک کننده در تجهیزات الکترونیکی، به طور معمول روی پردازنده (Processor)، آی سی درایور موتور (Motor Driver)، ترانزیستور یا رگولاتور مدار تغذیه (Power supply) نصب می‌شود.

انواع هیت سینک

مشخصات فنی سافت استارتر اشنایدر ATS48D38Q

این سافت استارتر 18.5 کیلو وات اشنایدر الکتریک، سیستم سینک گرمایی یا heat sink دارد و می تواند گرمای تولید شده در داخل سافت را به بیرون انتقال دهد. همچنین دو عدد فن برای خنک کردن قطعات الکترونیکی درون سافت تعبیه شده است. واحد حفاظتی پیشنهادی برای سافت استارترATS48D38Q  ، یک کلید مغناطیسی 32 آمپر به کد فنی GV2L32 است، که توانایی حفاظت سافت استارت در اتصال کوتاه و اضافه بار را دارد. همچنین ریموت ترمینال VW3G4801 هم برای دسترسی به کنترل کردن از راه دور سافت استارتر پیشنهاد می شود. سافت استارتر فوق، همانند دیگر سافت استارتر های سری ATS48 کنتاکتور بای پاس داخلی ندارد و در صورت نیاز، لازم است تا از سیستم بای پاس خارجی کمک گرفته شود. سطح نویز این سافت استارتر در حد 52 دسی بل است، که مقدار قابل قبولی بوده و به هیچ وجه به شنوایی گوش انسان آسیب نمی رساند.

فنی
کد فنیATS48D38Q
کاربرد محصولراه اندازهای نرم دیجیتال توان متوسط کاربرد ساده
نام اختصاریAltistart 48
تعداد فازسه فاز
نوع ولتاژ380V ... 415
توان موتور(کیلو وات)18.5KW
جریان نامی پیوسته (آمپر)38A
کاربرد کنترل دورموتورهای آسنکرون
پورت ارتباطیModbus
محیطی
درجه حفاظت بر حسب IPIP20
این محصول را دارید؟!

می توانید اظهار نظر خود را به عنوان یک نظر اضافه کنید!

نوشتن نظر
توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
تایید امنیتی

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Email